Любов на вихідні?

Любов на вихідні?

Любов на вихідні?

                             

 

  

 

Вітаю усіх із довгоочікуваною п`ятницею! Ура! Нарешті можна відпочити і провести час тільки так, як собі завгодно. Якщо Ви уже на цьому сайті, тож полюбляєте читати! Бажаєте поринути у вир шалених відчуттів? Тоді Вам саме сюди! Залюбки пропоную свій роман, який точно не залишить Вас байдужими. Емоції, сильні почуття, дракони, боротьба, ну і звичайно – кохання.

ЛЮБОВ НА ЗАКЛАННЯ

 

                                                  

 

Анотація:

Коли в дитинстві до тебе приходить чарівник і обіцяє забрати у далеку казкову країну, то звичайно ти не чекаєш підступу. Ти зовсім не чекаєш, що він може виявитися зовсім не добрим, а злим і нестерпним. Звичайно не чекаєш, що тебе вже вибрали в наречені старому дракону. Раптом, ти розумієш, що зробила все не вірно і вибрала не те життя, але назад дороги немає. Доведеться змінити улюблені лати і меч на королівську корону. А можливо потрібно спробувати поборотися, закохатися або втекти? Як думаєте? Історія наповнена таємницями, інтригами та любов’ю …

 

Уривок з роману:

Сиділа так під деревом і жаліла себе…

– Ти пропустила ранковий урок географії! – почулось холодне зауваження Міта позаду.

Я обернулась, піднявши голову догори. Він стояв, заклавши руки перед собою. Відвернулась, щоб не бачити його остогидле обличчя.

–  Я тепер взагалі не буду ніяких уроків відвідувати!- прошипіла достатньо голосно, щоб він почув.

–  Коли леді відповідає, то повинна встати, якщо співрозмовник стоїть!

– Перевагу має лише імператриця! – згадала я з уроку етикету, – Їй можна сидіти перед будь ким, коли до неї звертаються, навіть перед імператором!

– Ти ще не імператриця і якщо не навчишся манер, то не станеш нею! Буду радити його Високості, ще сотню років почекати, до іншої «обраної». Краще так, ніж така ганьба!   

– Можеш уже радити! Я не палаю бажанням ставати розплідницею для імператорських дракончиків!

– Ти не зрозуміла!- він перейшов з саркастичного на погрозливий тон розмови. – В твоїх інтересах сподобатись імператору і стати його дружиною, інакше…

– Що інакше? – підхопилась на ноги та підійшла впритул. Це було цікаво. – Що станеться, якщо я йому не сподобаюсь? Додому відправлять? Я б з радістю. Не по мені таке життя. Гарно, розкішно, але за кожним моїм кроком слідкують і дихнути не дають!

Міт не відповідав, а лише уважно дивився мені в очі.

– Невже ти так не хочеш бути імператрицею?  – він раптово змінив тон на лагідний. – Невже це тяжча ноша, ніж бути вояком у армії? Це ж теж своєрідне служіння короні. Тільки тут переваг значно більше, ніж недоліків. Чому, Силено, ти пручаєшся?

– Тому, що ви з імператором вирішили все за мене! – мною почало трусити від образи та невиказаних почуттів. За ці всі дні я ні разу не поскаржилась, не капризувала і намагалась триматись, але його сьогоднішній вчинок вибив мене з колії. – Ти зламав мені все життя! Ще тоді змалку! Спочатку дав надію на якесь казкове майбутнє, а тепер з’явився і повідомив, що казкового тут нічого не буде! Що все моє життя тепер мені не належить. Тепер я лише повинна цілодобово щось і комусь! Виходити заміж за когось, кого не кохаю, жити так, як ніколи не бажала, відповідати на дурні питання, дозволяти собою помикати та відчувати себе нікчемою і, наостанок, виконати обов’язок перед державою принісши себе в жертву! – з моїх очей полилися сльози.

– Чому нікчемою? – стиха, лагідно запитав, ніби це було єдине, що він почув.

–  Ти сам мені про це натякаєш кожним своїм словом, щодня від коли з’явився у моєму житті!

–  Зрозумій, я дійсно повинен тебе навчити усьому за дуже короткий термін. Імператор вимагає тебе до палацу, а я не хочу, щоб ти зганьбила себе в його очах!

– Навчити! Ти ж знущаєшся з мене цілодобово! Постійно принижуєш, ображаєш, шпиняєш і поводиш себе, як покидьок!

– Як мені ще до тебе достукатись, якщо інакше ти не розумієш?! Всі мої зауваження ти сприймаєш в штики та зовсім мене ігноруєш! Ти ж не чуєш по доброму!

– А ти пробував?!

– Що ж тут пробувати? Ти з самого початку, ледь не напала на мене з мечем! Ти, як дике вовченя, яке розуміє лише жорстке дресирування!

–  Так, я вовченя, якого ти посадив у клітку, але воно скоро стане вовком і вирве тобі горлянку разом з кадиком! – прошипіла йому прямо у вічі та пройшла повз…

                                        

                                             

 

 

Оригінал статті на Букнет: Любов на вихідні?

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

УІК: У 2025 році інститут потребуватиме понад 1,4 млрд грн

Потреба Українського інституту книги у фінансуванні на 2025 рік становить 1 442 мільйони гривень. Про це повідомили під час презентації «Державна підтримка книжкової галузі: виклики 202

У серпні рф продовжила вбивати журналістів при виконанні редакційних завдань

У серпні Інститут масової інформації зафіксував в Україні 28 випадків порушення свободи слова, серед них 19 російських злочинів. Про це свідчать дані щомісячного моніторингу ІМІ «Бароме

Люба-Параскевія СТРИНАДЮК. Роди неоднакі

Єв падати з сил, голодніти, облизував губи, солоні, впрілі, шукав очима коритця на полонині з водицею свіжою, холодною, головички, б’ючої з-під землі, дзюркотливої. Розстелив кожух єрований, приліг обік

Боротьба за свободу, маркери нації і поліські болота: новий український нон-фікшн

З нагоди Національного тижня читання нон-фікшну, ініційованого Українським інститутом книги, зібрали дуже різні новинки від українських авторів. Літературознавство, осмислення війни, пі

Більшість читачів книжок у Megogo — чоловіки

33,93% власників акаунтів медіасервісу Megogo читають книжки щодня. Про це йдеться в дослідженні читацьких звичок користувачів Megogo «Книжки в епоху стрімінгів».
Megogo опитало майже 6

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"