В Україні знімуть містичний трилер «Мавка» і мультсеріал для дітей

В Україні знімуть містичний трилер «Мавка» і мультсеріал для дітей

В Україні створять містичний трилер для підлітків і мультсеріал для дітей на основі українського повнометражного анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня». Про це повідомила продюсерка анімаційного фільму Ірина Костюк в інтерв’ю «УП. Життя».

Продюсерка розповіла, що команда FILM.UA розвиває проєкт в інших форматах — готує анімаційний серіал-пріквел на 26 серій.

 

«У нас уже законтрактовані копродакшн-партнери — французька компанія TeamTo. Ми вже робимо анімаційні тести — в серіалі Мавка буде трошки молодшою. І, відповідно, ми розраховуємо на молодшу, ніж у повнометражного мультфільму, авдиторію», — зазначила Ірина Костюк.

 

Над мультсеріалом планують працювати з наступного року. Виробництво триватиме протягом трьох років.

 

Крім того, компанія працює над створенням ігрового фільму на підліткову авдиторію.

 

«Там ми віддамо данину оригінальній міфології, і сама “Мавка” буде дуальним персонажем. Міфологія українська і всі персонажі звідти, вони двошарові — там немає однозначного добра і зла. Звичайно, це не буде щось прямо фізіологічне і непривабливе — ми не будемо бачити органи через спину, як мавок зображують у міфах. Все буде дуже красиво та містично, загадково і подекуди навіть еротично», — розповіла продюсерка.

 

Як міжнародний референс проєкту вона навела приклад фільму «Сутінки» — саги про вампірів на основі серії романів американської письменниці Стефені Маєр.

 

Ось візуалізація майбутнього ігрового фільму «Мавка», згенерована штучним інтелектом:

 

 

Як повідомлялося, «Мавка. Лісова пісня» стала найкасовішою анімаційною стрічкою України. Пізніше харківське видавництво «Ранок» видало драму-феєрію Лесі Українки «Лісова пісня» з ілюстраціями з мультфільму «Мавка. Лісова пісня», після чого продажі зросли в 300 разів.

 

 

Чільне фото: mavka.ua

Зображення: FILM.UA

Джерело: УП. Життя

Оригінал статті на Suspilne: В Україні знімуть містичний трилер «Мавка» і мультсеріал для дітей

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

На Ковельщині з’явилися вулиці Петра Яцика та Євгена Маланюка

У межах деколонізації вулиці у Ковельській громаді отримали нові назви. Про це повідомили на сайті Ковельської міської ради.

Вулиця Брюллова була перейменована на честь Пе

Оголосили переможницю Німецької книжкової премії 2024 року

Під час Франкфуртського книжкового ярмарку оголосили лавреатку Німецької книжкової премії 2024 року, нею стала письменниця Мартіна Гефтер. Про це повідомили на сайті премії.
Письменницю

Тараса Шевченка звільнили з посади заступника міністра культури та інформполітики

Кабінет Міністрів України звільнив Тараса Шевченка з посади заступника міністра культури та інформаційної політики з питань європейської інтеграції. Це сталося під час засідання 8 жовтн

У Києві запрацювала головна книгарня «КнигоЛенду»

У Києві відбулося передвідкриття для професійної спільноти головної книгарні «КнигоЛенду» в столиці за адресою вулиця Жилянська 5/60, біля метро Олімпійська. Про це повідомила кореспонд

У Польщі оцифрували перші львівські газети XVIII-XIX століть

Національний інститут імені Оссолінських у Вроцлаві «Оссолінеум» виклав у відкритий доступ скани кількох річників перших львівських газет 1776–1805 років. Про це йдеться на сайті Нижньо

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"